dimarts, 7 de març del 2017

Seguim la ruta treballada! Destí: La Fira de Reus

Aquest cop, dins del projecte Desplaçament, els alumnes del Com anar sols per la vida, van decidir anar a la Fira de Reus.
Ells ens ho expliquen:


Vam anar a la fira de Reus a fer els desplaçaments de la laura . Perqué la laura volia caixes. També vam donar una carta a un senyor perqué ens havia donat paraigües.
Àlex

Abans  d´anar a la fira vam estudiar el desplaçament i la ruta  i el dia següent vam anar  a la fira i  vam veure tendes de roba i vam veure roba i vam anar a donar una volta per la fira i després la Celia es va enfadar i estava dalt a la 2 planta i vaig  tindre que pugar a per ella  i  a part ens o vam passar mot bé tots junts  .
Eli

Vam anar ala fira i vam anar agafar les caixes pel la laura i tambe van anar a un senior per dunarli una carta i mho he pasat molt be a la fira.
Yassine

vam ana  fimapara  coge cagas  para  laura  melo pasebien
jesus

A la fira vam anar de botigues amb el  Alex i el Jesus amb el Yassine i la Eli i la Laura i la Carme  i la Yolanda. me pasar molt bé

CÉLIA MARTINEZ


El dia 16  de   febrer  vaig  anar  a  la  Fira   amb    l'  Eli ,  amb   l'   Álex  ,  amb   el   Jesús ,  amb   el  Yassine  ,  amb   la   Célia  ,  amb    la   Laura   i   amb    la   Carme.  I   vam    anar     a    unes  quantes     botigues      a     mirar      roba.
Yoli